mandag 22. november 2010

Windows Phone 7 – Del 2 erfaringer - Zune

Som Apple har Microsoft også lagt seg på en linje der eneste mulighet til å overføre innhold til telefonen er å bruke deres applikasjon. Microsoft Zune som brukes mot Zune-enheter brukes nå også mot WP7. For oss her på berget er dette et nytt bekjentskap med mediaspiller, kjøp av mp3, streaming musikken, podcast, bilder, kjøp filmer og bøker osv., har aldri likt å bli “låst” fast slik, men Zune fungerer faktisk ganske bra.

En ting som er tøft er trådløs synkronisering. Når du skal sette det opp må telefonen være koblet til pc via usb-kabel, deretter bare virker det Smilefjes.

(Må være på samme nett, telefon må ha vært koblet på strøm i mionst 10 minutter, starter uten at du gjør noe som helst.)

clip_image001

Ekstra tøft blir dette med innhold som oppdaterer seg, feks. abonnerer jeg på dagsrevyen som podcast, jeg trenger ikke løfte en finger, den kommer ned av seg selv.

Som mediaspiller er den sikkert helt grei, ganske stilig grensesnitt, gjenbruker effekter du vil kjenne igjen fra WP7 (eller Zune-player).

image

image

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar