fredag 12. november 2010

Windows Phone 7 – Førsteinntrykket

Microsoft har etter å ha vært bakpå de siste årene i forhold til Iphone og Googles Android-telefoner jobbet hardt med å relansere Windows Phone. Som bruker av Windows Phone siden de første Qtec’ene er det med en viss forventning vi har anskaffet en ETC Mozart. Ikke til å legge skjul på at forventningene er store, har de siste årene vært utstyrt med både en Diamond II, Iphone og Xperia x10 Mine Pro, og det er vel ikke tvil om at Diamond II har vært till bakpå.

clip_image001

Sist uke var det TechEd i Berlin, og for de av oss som jobber med Microsoft og programvareutvikling var forventningene store til hva de skulle presentere rundt WP7. Mange av oss ble ikke skuffet og gikk forventningsfulle ut i Berlin for å få tak i en enhet. Dessverre for mange var ikke det lett, Berlin var så og si utsolgt, usikker på om Tyskeren hadde gått mann av huse for å kjøpe telefon, eller om det ikke var levert mange til butikkene ennå. Selv var vi heldig og fikk tak i en HTC Mozart. (HTC Mozart review, Engadget).

clip_image003

Så hva er førsteinntrykket etter en halv dag bruk?

Vel… Lekker å se på, lynrask og elegant. Virker gjennomtenkt. Slet litt med å få den på lufta med data i Netcom nett, men det fikset seg når vi fikk lastet ned HTCs app for å sette opp dette riktig i forhold til operatør. Mail mot Exchange funker som en drøm, web likeså.

Så får vi se når vi får brukt den litt mer om den står seg i konkurransen….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar